Garasjen hass Vidar på det vakre, vakre Torvet!






















Da er garasjen hass Vidar på god vei til å bli en realitet! Det hadde vi aldri trodd denne tiden i fjor...aldri trodd det på noen måte kunne gå for seg...men så lå planene der faktisk..uten at vi visste det...men nå vet vi og nå venter vi på tak til bilen vår!

Elever fra bygglinja på Meldal videregående skole er her tre dager i uka og gjør drømmen vår til virkelighet :-) Gutan jobbe og lære og har det arti ! Trivelige og flinke guta som faktisk er med på en historisk begivenhet oppå her! Motstand har det vært fra mange kanter, du vet...ting skal helst være slik de alltid har vært for det liker noen...vi som faktisk bor på Torvet liker å leve godt i 2013 ...snart 2014 hvor det er normalt å ha garasje og parkere bilen vår slik at vi ikke ligg på nåler når brøyter, takras, bryske bilister fyker forbi  husnova vår og gårdsplassen vår. Så no blir det garasjer til flere oppå her :-)

Jeg prøver å være bortom gutan i ny og ne og skryte og tulle litt med dem, bra for arbeidsmoralen det! Det er slik vi gjør det her hjemme, skryte av hverandre og tuller mye! Det viser seg å være en perfekt kombinasjon :-)

Så nå følger vi framgangen fra dag til dag og gleder oss på våre vegne ...og gutan sine vegne som lærer et yrke, viktig det!! En flott gjeng tenåringer som liver opp det stille og vakre Torvet.

Aldri har vel Torvet vært vakrere!! Når trea no er borte ser vi hvor fantastisk fint vi bor, hvilket unikt område vi har bosatt oss i og her skal vi bli...så vet  dere det !

Vi e bra heldi ja :-) finast plassen i hele Meddaln, uten tvil!

Syns du bildekvaliteten på kveldsbildene var så som så...så har du rett i det! Jeg har fått nytt kamera av mannen :-) og da må jeg teste det ut med høy iso (=mye lys) og da blir kvaliteten deretter. Men no har jeg det perfekte kompaktkamera med så og si samme funksjoner som kamerat Canon, speilrefleksn 400 D og så utrolig mye lettere å ha med seg på alle turene vi skal begå utover tida :-) :-) Canon PowerShot S110 - løp og kjøp !!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar